Войнов си хареса играч, който тества, преговаря и за халф от Молдова

Един от футболистите, които са на проби в Локомотив Пловдив е хванал окото на старши-треньорът на черно-белите Войн Войнов, пише PlovdivDerby.com. Става въпрос за тъмнокожият играч, който е на проби при "смърфовете" Бедиме Билджока.

Притежателят на френски паспорт се подвизава на позициите ляв и десен бек. Именно за поста ляв бек в Локо Пд в момента не разполагат с нито един футболист. Бедиме ще започне титуляр днес в контролата с Верея и се очаква да получи най-много игрови минути от играчите, които са на проби. Чак след контролата Войнов обаче ще прецени, дали Билджока може да му свърши работа за невралгичния пост.

Треньорът ще наблюдава под лупите и изявите на косовареца Гранит Османолай. Двамата бразилци, които също са на проби в Локо Пд към този момент не са показали, че заслужават да получат шанс да играят в България, но все пак и те ще имат днес възможност да покажат в игрова обстановка на какво са способни.

Локо Пд водят преговори с вътрешен халф от Молдова, разкриха наши източници, но все още разговорите са в много начален стадий. Това е другият пост, на който Войн Войнов задължително иска да привлече футболист. Смърфовете продължават да търсят вариант и за вратарския пост. След отказа на Банков са били водени преговори с македонски страж, но те не са завършили с успех. Затова в лагера на черно-белите работят по намирането на футболист и на този пост.