Роналдо броил 200 000 евро на сурогатната майка, която износи близнаците му

снимка: Инстаграм

Супер звездата и най-добър футболист на планетата Кристиано Роналдо се е бръкнал с 200 хиляди евро. Парите са отишли по сметка на сурогатната майка, която износи близнаците му, съобщава португалското издание „Correio da manha“.

До този момент информацията не е нито потвърдена, нито отречена. Португалският телевизионен канал „ SIC“ обяви преди дни, че Кристиано е станал баща на близнаци. Освен това Роналдо има подписано споразумение със сурогатната майка, в което е записан нейният отказ от попечителство на Ева и Матео, както се казват децата на португалския футболист.

Сурогатната майка няма да има никакъв достъп до износените от нея деца. Това споразумение е подобно на всички уреждащи този вид отношения за заместващо майчинство.

Още през месец март в английските медии се появиха слухове, че Роналдо чака близнаци, като тогава обаче се смяташе, че те ще бъдат две момчета. Тогава се съобщаваше, че сурогатна майка, която се намира на Западния бряг на САЩ, е в напреднала бременност и скоро трябва да роди.

От няколко седмици Кристиано Роналдо даде публичност на своята връзка с Джорджина Родригес и навсякъде се появява с джобната брюнетка. Включително и на финала в ШЛ.

Кристиано Роналдо има един син, който също е от сурогатна майка. Кристиано-джуниър се появи на бял свят през юли 2010 година. Семейството на Роналдо винаги е отказвало да дава, каквито и да било коментари относно това дали синът на футболиста е роден от сурогатна майка.

Според непотвърдена информация, майката на Кристиано-джуниър е мексиканка.