Кристиано Роналдо пак стана баща - този път на близнаците Матео и Ева

снимка: Инстаграм

Мега звездата Кристиано Роналдо отново е станал баща. Това се е случило в четвъртък (8 юни), тръби португалския телевизионен канал "SIC"(sic.sapo.pt), който често разбулва тайни на известните.

Португалецът в петък вечер заби 2 гола във вратата на Латвия за родината си в световна квалификация, но не отпразнува попаденията с типичното за такива случаи "люлеене на люлка". Според информацията, децата са момче и момиче и имената им са Матео и Ева. Те са били родени от сурогатна майка, а футболистът е сторил необходимото, за да скрие случката от медиите. От телевизионният канал не уточняват къде се намират двете деца в момента, а също така признават, че не разполагат с техни снимки.

Към момента няма потвърждение или отричане от страна на CR7. Още през месец март в английските медии се появиха слухове, че Роналдо чака близнаци, като тогава обаче се смяташе, че те ще бъдат две момчета. Тогава се съобщаваше, че сурогатна майка, която се намира на Западния бряг на САЩ, е в напреднала бременност и скоро трябва да роди. В момента Роналдо има връзка с испанската красавица Джорджина Родригес, като напоследък усилено се говори, че и тя е бременна. През 2010 година Кристиано шокира света, като обяви, че е станал баща, като и тогава информациите бяха, че детето е от сурогатна майка. Кристиано Роналдо Джуниър в момента е на шест години и е известен още като Кристианиньо. Футболистът и семейството му до момента не са потвърдили информациите за това дали дедето е от сурогатна майка, въпреки твърденията на бавачката му Карер Мария Мануела Родригес, която впоследствие бе съдена от Роналдо.