Гореща клюка! Мика Стоичкова пипнала мъжа си на калъп с друга, гледа бебето сама

Любовната приказка на Мика Стоичкова и Айкут достигна до своя скоростен и неочакван за мнозина край. Дъщерята на Христо Стоичков явно е обречена да бъде нещастна в любовта. Въпреки че парадира с висок стандарт на живот и умело лавиране между семеен и професионален живот, всъщност нищо при нея не е наред. А бракът й с Айкут е буквално разпаднат, твърди "Хот Арена", съобщавайки, че Мика е хванала своя съпруг в изневяра. Това гласи най-сочната мълва, идваща отвъд Океана. 

Младата майка заварила Айкут да дарява с ласки друга жена, докато тя се грижи за дъщеря им Миа. Разбира се, след тази грозна случка, отношенията помежду им съвсем се пропукали. Връзката между двамата започна след сватосване от страна на Камата. Той обаче май направи мечешка услуга на щерката си. А Айкут нищо чудно да се е хванал с нея заради финансовите облаги, които получи наготово от вечния номер 8. 

След като хванала мъжа си на калъп, Мика изпаднала в жестока депресия, пише още изданието. От тогава прекарва цялото си време с дъщеря си Миа и сякаш се е вманиачила в грижите по нея. Може би само така се чувства нужна и желана от някого.

Любовният романс между Мика и Айкут започна преди около две години. Миналото лято сключиха граждани брак на скромна церемония в Маями. Причината за това бе, че Стоичкова беше бременна. На 27 септември тя роди първата си рожба - Миа.