Злобарят Пике опита да омаловажи обидите на "козел" и "копеле" от лагера на Реал (ВИДЕО)

снимка: БГНЕС/EPA

Устатият бранител на Барселона Жерар Пике този път не бе особено словоохотлив. Нищо, че омразният му реал се изгаври по-жесток начин с него. И то публично.

Жененият за певицата Шакира играч не се е засегнал особено от скандиранията, че е "козел" и "копеле" по време на празненствата на Реал Мадрид по повод рекордната 33-а титла на Испания.

На площад "Сибелес" в Мадрид, където Реал празнува триумфите си, цяла нощ фенове, че дори и футболисти на Реал, скандираха "Пике, козел, копеле, поздрави шампиона". Причината именно Пике да се превърне в мишена на шегите са острите му коментари по адрес на Реал.

"Това не ме обижда. Трябваше да отпразнуват по някакъв начин титлата. Не дължа извинение на никого от Мадрид. Говорихме си със Серхио Рамос, всичко е нормално", опита се да прикрие яда си Пике, който все пак злобно пожела на Ювентус да спечели финала в Шампионската лига срещу Реал.

Барселона също има възможност да завърши сезона с трофей, ако спечели на 27 май финала за Купата на Испания срещу Алавес.