Петричката засънува мощен пробив в ШЛ

снимка: Булфото

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев е много доволен след празненствата за шестата поредна титла на тима. Според него обаче още е рано за почивка, защото предстои финалът за Купата на България. 

"Това се очертава като най-сладката ни титла. Като ударим чертата на края няма как да не сме щастливи. Остана ни едно последно предизвикателство за Купата на България и след това излизаме в почивка", заяви Петричев и постави изключително амбициозна цел занапред - продължаване в елиминациите на Шампионската лига.  

"Трябва да излезем и да продължим в елиминациите в Шампионската лига. Надявам се много скоро да играем в този турнир тук. Искаме да радваме хората, които останаха стоически тук и ни подкрепиха в дъжда." 

"Ние обичаме напрежението, когато няма напрежение се разболяваме. И за да сме здрави, трябва да работим под напрежение", заяви още изпълнителният директор на шампионите. Той разкри и кой е моментът, който няма да забрави от изминалия сезон.  

"Докато съм жив няма да забравя мача с Цървена звезда на "Мала Маракана". Тези хора, които го преживяхме, ще го помним до края на дните си. Имаше и много други, но това е мачът, определено", заяви Петричев и говори за селекцията на отбора през лятото.  

"Към днешна дата не искам да се ангажирам с прогнози. Като цяло смятаме да задържим гръбнака си и да го развиваме. Но щабът ще има последната дума, те ще решат как да изглежда отборът. Аз искам да задържим нивото", завърши директорът на Лудогорец.