Дяков заши супер гол от центъра, но ЦСКА не се даде в Разград! Лудогорец си взе титлата без шпалир (ВИДЕО)

Лудогорец и ЦСКА извъртяха зрелищно реми - 1:1 в Разград. След срещата Лудогорец получи шестата поредна титла и и златните медали, което даде даде старт на празненствата. "Лудогорец "Арена" не бе изпълнен до краен предел, колкото и на Кирил Домусчиев да му се иска. 

Придворните журналисти на Лудогорец обаче едва ли ще отразят този факт. "Армейците" пък продължават да нямат победа над този противник - вече шести сезон. Този път поне не паднаха, както винаги се случваше в Делиормана.

Дербито ще се запомни с уникален гол. В 41-ата минута Съни Дяков вкара от центъра. Капитанът на Лудогорец се възползва от лошо връщане към вратаря Китанов, който излезе и изрита топката по земя. Тя попадна точно на крака на Дяков и той с прехвърлящ удар заши феноменалното попадение.

Наскоро Дяков бе замесен в грандиозен расистки скандал, но всички в Лудогорец го подкрепиха и завиха, че капитанът на националния ни тим е невинен и е натопен нарочно.

ЦСКА изравни в 63-ата минута. Тогава Десподов стреля, вратарят Ренан изби, но при добавката таранът Фернандо Каранга нямаше как да сгреши и оформи крайния резултат.

Преди мача гостите от София отказаха да направят традиционния шпалир, с който тимовете на Дунав и Левски вече уважиха станалият за шести път шампион тим на "орлите".