Бербатов пробва и представи превозвача на All Stars 2017

галерия:

Димитър Бербатов се увери лично в класата и удобствата на автомобилите, с които ще бъдат превозвани из София звездите на световния футбол, пристигащи за грандиозния благотворителен мач на 14 юни. Фондация „Димитър Бербатов” и „Хюндай” обявиха партньорство, започващо от All Stars 2017, което ще продължи и занапред. „Хюндай” ще е официален превозвач на звездите за мача на годината.

„Такова мащабно световно събитие заслужава и добри партньори, каквито сте вие. Още повече, когато каузата е изцяло благотворителна – децата на България, приветстваме всички, отзоваващи се, когато трябва”, заяви Димитър Бербатов.

4165696

„За нас от „Хюндай” е чест да отговаряме за превозването на звездите за мача на годината. Безспорно това е най-интересното спортно събитие в България. Със сигурност ще се представим на високо ниво и съм сигурен, че звездите ще бъдат много доволни от премиум колите, с които ще се движат в София”, каза националният директор „Продажби” на „Хюндай” за България Стефан Митов. Димитър Бербатов сам разгледа брандирания с визията на All Stars 2017 автомобил в шоурума на „Хюндай”, а малко по-късно изпробва лично възможностите му навън.

4165697

„Автомобилът е прекрасен. Звездите, които ще дойдат в България, ще останат много доволни от начина, по който ще ги посрещнем. Така организираме събитието, че да им дадем повод да се върнат отново тук”, заяви Бербатов. „Щастлив съм, че нашето партньорство с фондация „Димитър Бербатов” ще бъде по-дългосрочно – ще подкрепим и работата на фондацията, работеща за младото българско поколение. Ние също помагаме на млади български таланти конкретно в областта на рали спорта. И определено работим на една вълна с фондация „Димитър Бербатов”. Затова предоставяме на фондацията автомобил от ново поколение с три типа електрифицирано задвижване. За да бъде в час с времето, за да бъде и автомобилът в насоката, в която работи фондацията – еколгична, чиста, в името на децата. Фондацията ще може да използва този хибрид при организирането на своите събития в България”, разкри Стефан Митов.

Куп големи имена ще дойдат в България за мащабното събитие на 14 юни 2017 г. от 20 часа на Националния стадион „Васил Левски“. Димитър Бербатов с United Stars ще играе срещу Луиш Фиго с All Stars. Очакваните приходи ще бъдат изцяло в полза на каузите на фондация „Димитър Бербатов“ и фондация „Луиш Фиго“.

От сигурните звездни участници в отбора на Димитър Бербатов до момента са обявени Райън Гигс, Пол Скоулс, Гари Невил, Неманя Видич, Патрис Евра, Едвин ван дер Сар, Христо Стоичков, Стилиян Петров, Мартин Петров, Красимир Балъков, Роби Кийн. От сигурните звездни участници в отбора на Луиш Фиго до момента са обявени Роберто Карлош, Деко, Робер Пирес, Мичел Салгадо, Йенс Леман, Франческо Толдо, Максуел, Нуно Гомеш.

„Всички, които сме обявили до момента, са потвърдили, че ще пристигнат. Чувам се с тях постоянно да ги питам дали са във форма. Те са казали „да”. Има и други сигурни големи имена, които ще разбирате. Но хората, които ще дойдат на стадиона на 14 юни, може да видят, че някой ще се появи изненадващо. Тези, които дойдат на стадиона, ще разберат и това”, каза Димитър Бербатов.

Той и Фиго обещаха големи изненади до самия ден на мача, като се очаква да обявят още много легендарни футболисти, които ще се срещнат в истински двубой. Освен реален футболен мач между звездните формации, празникът ще представлява много по-мащабно събитие в името на децата. Подготвени са много изненади за присъстващите на стадиона от талантливите деца на България.

Билетите се продават в мрежата на Eventim. Цените за секторите „Б“ и „Г“ са 30 лева, сектори „лъвчета“ – 45, „В“ – 60, „А“ – 100. На полувремето на футболния мач Димитър Бербатов ще връчи и 9-ите годишни награди „Успелите деца на България”.