Бербо лично тества колите, които ще возят футболните звезди в София

снимка: фейсбук

Димитър Бербатов ще тества лично автомобилите, с които ще бъдат превозвани из София звездите на световния футбол, пристигащи за грандиозния благотворителен мач на 14 юни.

Това ще се случи на 16 май (вторник) от 11 часа в шоурум „Хюндай” на ул. „Околовръстен път” 260.

Куп големи имена ще дойдат в България за мащабното събитие на 14 юни 2017 г. от 20 часа на Националния стадион „Васил Левски“. Димитър Бербатов с United Stars ще играе срещу Луиш Фиго с All Stars. Очакваните приходи ще бъдат изцяло в полза на каузите на фондация „Димитър Бербатов“ и фондация „Луиш Фиго“. 

От сигурните звездни участници в отбора на Димитър Бербатов до момента са обявени Райън Гигс, Пол Скоулс, Гари Невил, Неманя Видич, Патрис Евра, Едвин ван дер Сар, Христо Стоичков, Стилиян Петров, Мартин Петров, Красимир Балъков, Роби Кийн.

От сигурните звездни участници в отбора на Луиш Фиго до момента са обявени Роберто Карлош, Деко, Робер Пирес, Мичел Салгадо, Йенс Леман, Франческо Толдо, Максуел, Нуно Гомеш.

Бербатов и Фиго обещаха големи изненади до самия ден на мача, като се очаква да обявят още много легендарни футболисти, които ще се срещнат в истински двубой. Освен реален футболен мач между звездните формации, празникът ще представлява много по-мащабно събитие в името на децата. Подготвени са много изненади за присъстващите на стадиона от талантливите деца на България.

Билетите се продават в мрежата на Eventim. Цените за секторите „Б“ и „Г“ са 30 лева, сектори „лъвчета“ – 45, „В“ – 60, „А“ – 100.

На полувремето на футболния мач Димитър Бербатов ще връчи и 9-ите годишни награди „Успелите деца на България”.

Освен че ще гледат футболен мач от висока класа, зрителите са и дарители – като такива ще могат да видят и директно талантливите българчета, за каквито се организира събитието. На трибуните са поканени да присъстват и всички таланти от Клуб 2016 на фондация „Димитър Бербатов”, подкрепени от Национална лотария.