(ВИДЕО) Конте избухна: Аз съм животно

снимка: БГНЕС/EPA

Поредните хитове изтърси мениджърът на Челси Антонио Конте след безценната победа 3:0 като гост на Евертън. Италианецът полудя от радост след края и не спря да празнува с играчите на терена.

"Има двама Антонио. Те са различни хора", отбеляза 47-годишният Конте, "По време на мач аз ставам животно. След мач трябва да съм спокоен, когато побеждаваме.

Но все си мисля, че е готино да празнуваш с отбора, с колегите, с феновете. Аз живея за това", добави италианецът, който си навлече гнева на куп съперници с бурните реакции до тъчлинията.

Антонио Конте води Челси към изненадваща за мнозина титла, тъй като малцина слагаха "сините" в сметките преди началото на сезона, пише offnews. Тимът води с 4 точки на Тотнъм и се нуждае от 3 победи в оставащите 4 кръга, за да е сигурен шампион на теория.

Програмата на Челси изглежда повече от приемлива. Лидерът приема  слабаците Мидълзбро, Съндърланд и Уотфорд, гостува на Уест Бромич. В същото време Тотнъм има домакинство на Манчестър Юнайтед плюс нелеки визити на Уест Хям, Лестър и Хъл Сити.