НА ЖИВО! Големият реванш - Реал Мадрид-Байерн (ВИДЕО)

- Нови два гола за Реал паднаха. Автор на едното бе Роналдо, който оформи своя хеттрик, а поапдение реализира и резервата Асенсио за крайното 4:2 за Реал.

- Пасът за гола бе дело на Серхио Рамос, който с това изцяло изкупи вината си за автогола

- ГООООООООООООООООООООООООООЛ -2:2! Роналдо отбеляза попадение в последната минута на първото полувреме. Португалската звезда овладя майсторски едно подаване и лице в лице с Нойер не сбърка. При ситуацията обаче страничният рефер не вдигна очевидна засада, в която се намираше CR7.

- В 97-аата минута Роналдо би силно и се наложи Нойер да избива със сетни сили.

- КРАЙ НА РЕДОВНОТО ВРЕМЕ - 1:2 ЗА БАЙЕРН, КОЕТО АВТОМАТИЧНО ОЗНАЧАВА, ЧЕ СРЕЩАТА НАВЛИЗА В 2 ПРОДЪЛЖЕНИЯ ПО 15 МИНУТИ.

- Над рекламното пано на ШЛ, точно в центъра на терена се вее гордо българско знаме!

- Артуро Видал получи червен картон в 84-ата минута и оставя съотборниците си от Байерн с човек по-малко в сюблимен момент.

- ГОООООООООООООООЛ - в 78-ата минута Серхио Рамос си заби изключително нелеп автогол. Защитникът чукна топката към собствената си врата и шашна неориентирания вратар Кейлор Навас. 1:2 е резултат, при който ще има продължения, ако се запази до края на редовното време.

- ГООООООООООООООООООООЛ - 1:1! Роналдо изравни с глава в 76-ата минута и взриви трибуните.

- Байерн натиска яко, но засега Реал удържа удобен резултат, който класира мадридчани за полуфиналите

- ГОООООООООООООООООЛ - В 52-АТА МИНУТА РОБЕРТ ЛЕВАНДОВСКИ ОТКРИВА РЕЗУЛАТАТА ЗА БАЙЕРН! ТОЙ ВКАРА ДУЗПА, КОЯТО БЕ ОТСЪДЕНА ЗА НАРУШЕНИЕ НА КАЗЕМИРО. 

- В 51-ата минута Робен копна кълбото към опрзнената мрежа, но от голлинията Марсело изби.

- Иско в 50-ата минута бе близо до попадение, но топката мина на сантиметри от страничната греда. Пак късмет за Байерн

- Старт на второто полувреме!

- КРАЙ НА ВЪЛНУВАЩАТА ПЪРВА ЧАСТ - 0:0

- Реал си позволява да изпусне вече половин дузина чисти ситуации, Роналдо сам срещу вратаря го уцели, вместо да вкара или да подаде на останалия на празна врата Бензема. После Кроос също можеше да отбележи. Изобщо половината отбор на домакините можеха да открият резултата, но засега това не се случва.

- Супер шанс за Реал Мадрид в 28-ата минута. Нойер изби левашки топката право на крака на връхлитащия Серхио Рамос, капитанът на домакините отправи точен удар, но от голлинията Боатенг изби и покри глупашката изява на вратаря.

- Двата тима залагат на атакуваща игра и положения не липсват, но засега голове не падат, което определено е в полза на "кралете".

- В 23-ата минута Марсело центира хубаво и оставеният непокрит Бензема направи пропуск с глава отблизо. 

- В 9-ата минута Байерн пропусна супер възможност да поведе. Първо Рибери от 5 метра не успя да вкара, а после и Робен не съумя да уцели вратата от 10-ина метра.

- В 7-ата минута Реал получи фаул в близост до наказателното поле. Позицията бе чудесна за Кристиано Роналдо, който обаче стреля право в стената.

- Начало на срещата на "Сантяго Бернабеу"!

-----------------------------------------------------------------------

Реал Мадрид посреща Байерн Мюнхен в реванш от четвъртфиналите в Шампионска лига. В първия двубой в Германия "кралете" наложиха волята си и биха с 2:1, така че сега са фаворит за продължаване напред в най-комерсиалния турнир.

SPORTA.BG ЩЕ СЛЕДИ НА ЖИВО СРЕЩАТА НА "САНТЯГО БЕРНАБЕУ"

ГЛЕДАЙТЕ БИТКАТА НА ТОЗИ ЛИНК

Вижте какво се случи на мача в Мюнхен

Баварците направиха слаб мач през уикенда и стигнаха само до равенството 0:0 при гостуването си на Байер Леверкузен. Добрата новина за Байерн е завръщането в игра на Роберт Левандовски.

Реал пък би драматично с 3:2 при визитата си на Спортинг Хихон, но Зидан заложи на повечетпо от резервите си, за да запази мощ именно за срещата с Байерн.

Реал Мадрид няма загуба вече в 12 поредни мача у дома в ШЛ. Байерн е с леко предимство в сблъсъците между двата тима – 11 срещу 10 за Реал, но при гостуванията си в Испания срещу този съперник, немския гранд е с 2 победи, 1 равен мач и цели 9 загуби, което не говори никак добре за баварците.