Култов Крушарски: Викам шеф Манчев да сложи ред в кухнята на Локо! Ераносян плаче, че е сготвен

снимка: SPORTA.BG

Босът на Локо (Пд) Христо Крушарски з апореден път блесна с куп бисери. Бизнесменът, който сам се определя като възпитаник и последовател на покойния Иван Славков-Батето бе хванат от екуп на телевизия Диема да наблюдава мача от Втора лига между Витоша и Септември. Както винаги Крушарски бе словоохотлив.

"Идвам от Пловдив, имах среща със спортно-техническото ръководство. Обсъждах с Христо Бонев и Чавдар Цветков нашите си проблеми. В Локомотив Пловдив ситуацията си е една и съща - вече е спокойна. Проблеми има, ще си ги решим. Идва краят на шампионата, за новия пак ще сме в шестицата", заяви Крушарски специално за DIEMA SPORT.

"Старши треньор все още няма, обсъждат се предложенията. До 10-15 дни ще стане ясно кой е. Не може да се каже, че има фаворити засега. Всички трябва да приемат това, което аз поставих като цел."

"Оттук-нататък тежестта пада върху Бонев, Цветков и останалите директори. Те ще отговарят за треньора. А до края на сезона ще се борим да покажем, че не сме толкова умрели", сподели още босът на "железничарите" и говори за това, дали е имал време да се види с тръгнали си наставник Едуард Ераносян.

"Нямах време да се видя с Едуард Ераносян, постоянно имах задачи. До петък ще се видя с него. Но това, което чух, че е бил "сготвен", той е поредният треньор, за когото чувам това. Ще извикам един главен готвач да ги готви и да ги прави в кухнята", заяви Крушарски, след което говори и за проблемите с изплащането на заплатите на играчите.

"Това са вътрешни дрязги, не мога да разбера какво става, защо става. Миналата година нямаше никакви финансови проблеми, сега има малко такива. Ако е затова, като мъже да излязат и да кажат, че няма да играят, защото не съм им платил. Не съм им платил за месец-два. Всичко друго им е изчистено, платил съм им някакви пари, не са останали на улицата гладни."

"Миналата година като беше всичко наред до края, какъв беше проблемът? Да сготвим Илиан Илиев? Всичко е въпрос на емблемата, на целуването ѝ, отношение към клуба, който ти дава хляба", сподели Крушарски и направи сравнение с хората в други предприятия.

"В едно предприятие хората работят за много по-малко пари, а има по 6-7 месеца закъснение. И те си работят. Един футболист ще отиде на друго място, ще го потърпят и там и ще остане на улицата. Тяхната професия е до 35 години, ако дотогава не заработи пари, няма кога. Ако не покажат на терена какво могат, кой ще я вземе тази стока? Никой!", завърши Крушарски.