Алчният Иниеста изнудва Барса по изпипан начин! Вижте как

снимка: БГНЕС/EPA

Легендата на Барселона Андрес Иниеста се самозабрави и реши, че може да изнудва клуба. Един от любимците на феновете твърдо е заявил на босовете на каталунцте, че би подписал нов договор единствено, ако му бъдат гарантирани 3 условия. Това твърди в специален материал по темата изданието "Diario Gol". Андрес е непреклонен в искането си да получава повече игрово време с екипа на блаугранас. През този сезон той често е резерва и това не му харесва. Ето защо именно това е условие №1, за да парафира Иниеста нов 3-годишен контракт с клуба. 

Футболистът, който донесе титлата на Испания от Мондиал 2012 иска на второ място заплатата му да не бъде пипана и да запази сегашния си вид. Освен това халфът натиска шефовете да развържат кесията и да му връщат бонус от 15 милиона евро за предаността му към Барселона. Основание за тов ащение е фактът, че преди години такава сума бе преведена по сметата на Шави за същото.

Ако босовете не удовлетворят условията на Иниеста - то той ще си тгъгне от Барса през лятото на 2018-а година, когато настоящият му договор изтича. Другият вариант е да псоледва Шави и да потегли към някое азиатско първенство, където се избиват да дават пачки на доказани имена.