Телевизия се пъчи: Феновете ще могат да гледат на живо шоуто Бербо-Фиго

снимка: фейсбук

bTV Media Group ще излъчи пряко грандиозното футболно шоу, което Димитър Бербатов организира на 14 юни на стадион „Васил Левски” – „ALL STARS”. В него сборен отбор от звезди на навършилата преди броени дни 9 години благотворителна фондация „Димитър Бербатов” ще мери сили в уникален по рода си двубой срещу отбрана селекция на фондацията на един от най-великите полузащитници за всички времена в историята на играта - Луиш Фиго.

Футболното зрелище, обявено напълно заслужено за мача на годината, събира у нас имена, които буквално спират дъха. Райън Гигс, Пол Скоулс, Гари Невил, Едвин Ван Дер Сар, Неманя Видич, Патрис Евра – това са първите шест обявени за сигурни участници в шоуто на Националния стадион. Благодарение лично на Бербатов те отново ще се превърнат в съотборници, макар и за един ден. Това, което ги свързва с избирания рекордните седем пъти за футболист №1 на България, са славните времена, прекарани заедно в галактическия тим на Манчестър Юнайтед.

Под ръководството на гениалния стратег сър Алекс Фъргюсън, в периода 2008-2012 г. тази великолепна седморка печели шест трофея за „червените дяволи” – две шампионски титли на Англия (2008/2009, 2010/2011), купата на лигата (2009/2010), „Къмюнити Шийлд” (2010, 2011), както и титлата от световното клубно първенство в Йокохама (2008).

Кои великани на играта ще доведе в София Луиш Фиго? Това е въпрос, на който носителят на „Златната топка” за 2000 г. и бивш лидер на грандове като Спортинг (Лисабон), Барселона, Реал (Мадрид) и Интер засега предпочита да не дава отговор.

Познавайки непримиримият нрав, донесъл на 6-кратния футболист №1 на Португалия повече 30 престижни отличия в кариерата (между тях титли и купи на Испания с Реал и Барселона, четири титли и купа с Интер в Италия и др.), е вън от съмнение, че на стадион „Васил Левски” той също ще изкара „тежката артилерия” на световния футбол.

Звездното шоу „ALL STARS” може да гледате пряко по bTV Action на 14 юни от 18:00 часа.