Левски и Краев се изгавриха жестоко с Локо и Ераносян

снимка: levski.bg

Левски съсипа с 4:0 Локо (Пловдив) в дебютния и за двата тима мач от плейофната шестица на челниците, предаде за Sporta.bg репортер от стадион "Георги Аспарухов". Над всички на "Герена" бе Божидар Краев. Младокът блесна със страхотните 4 гола, а резултата преди него откри испанецът Антонио Аниете. 

Феновете на Левски чакаха със свити сърца двубоя, защото в последните години "смърфовете" се превърнах в черна котка за столичани. Вместо да страдат и тази вечер обааче "сините" фенове изпитаха положителни емоции.

На другия полюс е треньорът на Локо (Пд) Едуард Ерносян. Той тотално се провали и то за пореден път. Наказаният преди време за даване на допинг на негови подопечни наставник обяви, че тимът му е равностоен на Левски и само Лудогорец е с класи над останлите тимове. 

Голеядата на "Герена" почна след попадение на Аниете. Той разпечата Ел Харуби с хубав удар от 18 метра. После удари часът на Божидар Краев. Младокът наниза 4 гола в 36, 39, 51 и 70-а минути. Самочувствието, с което той действше през целия мач му донесе заслужени аплодисменти от малкото зрители, които изгледаха двубоя на живо. 

След успеха Левски е с 51 точки на второ място, а Локо е на пета позиция с 39 пункта в Първа лига.