Бербо представи още една звезда за шоуто в София: Брат ми идва! (ВИДЕО)

Димитър Бербатов не спира да радва феновете на футбола у нас. Всяка седмица Бербо съобщава името на звезда, която ще рита на "Васил Левски" на 14 юни по време на благотворителния мач, който Митко и Луиш Фиго организират. Легендите на Манчестър Юнайтед Райън Гигс, Пол Скоулс, Гари Невил, Неманя Видич и Едвин ван дер Сар вече потвърдиха участието си. Към тях сега се присъединява и Патрис Евра. Двамата с Бербо са големи приятели, а това потвърди и френският защитник с видео.

Ето какво написа Бербо:

"Другият ми брат. Винаги положително настроен, винаги с усмивка на лице, но безкомпромисен на терена. Искрено се радваше, когато вкарвах гол, и незнайно как винаги беше пръв да ме поздрави, въпреки че беше ляв бек. Единственият и неповторим Патрис Евра.

Има 21 трофея дотук. Но все още е действащ футболист и се стреми към нови. С 5 шампионски титли на Англия с „Манчестър Юнайтед“ и с 2 титли на Италия с „Ювентус“. Заради лидерските му качества сър Алекс го удостоява да носи капитанската лента на „Юнайтед“. Извежда с капитанската лента и на националния отбор на Франция. Сред най-добрите леви защитници в Европа. 3 пъти е в идеалния отбор на английската Висша лига и по веднъж в идеалния тим на света и Европа. С „червените дяволи“ има триумф и в Шампионската лига.

Патрис Евра. Очакваме го в София!"