Росен Животното плашил Дора Милева с бутилка в главата и я клел до девето коляно! Гриша Ганчев не я спасил

снимка: SPORTA.BG

Страховитият тартор на агитката на ЦСКА - Росен Петров-Животното е отправил тежки закани към синдика на фалиралото дружество - Дора Милева.

Това обяви самата тя пред "България днес" като призна, че е била тежко словесно малтретирана от привърженика, който скоро излезе от затвора. Животното е бил с нея и Гриша Ганчев в канцелариите на "Армията". 

"Заплашваха ме до девето коляно. Да, става въпрос за Росен Петров. Бяха страшни клетви към мен и семейството ми. Каза ми, че ще ми строшат главата с бутилка и всякакви подобни неща. Все пак сме 2017 година, а не 1991 г., когато ставаха такива неща. И е недопустимо да използват деца за жив щит", заяви Дора Милева.

Вчера Животното даде съвсем различна теза за случилото се из офисите на Армията в четвъртък. Лидерът на Сектор "Г" обяви, че само е казал на синдичката, че Господ ще я накаже и нищо повече. Той дори се зарече в понеделник да заведе дело за клевета срещу Милева. По думите на Петров до нея през цялото време са били двама висшестоящи полицаи и е нямало как той да си позволи пред тях да заплашва жената. 

Припомняме, че наскоро Животното излезе от затвора, където лежа за разпространение на наркотици. След като напусна зандана той заби супер гадже. Става дума за Дарина Калчева, която е известна силиконова старлетка из футболните среди. Новината пръв съобщи Sporta.bg, а после другите медии се втурнаха със същата вест.