Жандармерия и полиция превърнаха Борисовата във военна зона! Заключиха Армията (СНИМКИ)

галерия:

Районът в Борисовата градина около стадион "Българска армия" прилича на военна зона, предаде от мястото на събитието репортер на Sporta.bg. Жандармерия и полиция бдят от рано сутринта в опит да не допуснат размирици преди, по време и след търга за активите на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД.

Точно в 14.00 часа ще стане ясно кой от четиримата кандидати за нивите, емблемата и другите вещи на автентичния "червен" клуб ще надделее и така ще вземе сериозен аванс в очите на запалянковците.

Привържениците на ритащия в Първа лига ЦСКА-София цяла нощ се организират, за да не допуснат конкурентите на Гриша Ганчев да припарят до търга. 

Това им щение обаче трудно ще се реализира, предвид полицейските мерки. Силите на реда са заключили входовете на стадиона и не дават пиле да прехвръкне. Така сборният пункт на феновете, които не искат хора на Кирил Домусчиев да се докопат до емблемата, ще бъде не Дървеното или ресторанта на Армията - а някое друго местенце.

Човекът на Sporta.bg предава, че към 11.30 часа група ултраси се е позиционирала до фенмагазина и близкото кафене. 50-ината души разпалено коментират какво да правят и как да заобиколят полицейската обсада, която не им позволява да стигнат до офисите на стадион "Българска армия".

Парламентьори между двете страни се разбраха органите на реда да пуснат част от феновете до Дървеното до Армията, но само ако запишат данните им от личните карти.

Засега ексцесии няма, но ситуацията е затишие пред буря.

4164598

4164600

4164599