Армията ще ври и кипи в четвъртък, цесекари ще пият бира и ще бранят емблемата

снимка: БГНЕС

На 30 март ще се проведе търгът за активите на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД. Той ще е на "Армията" в ранния следобед. Два дни пo-късно "червените" приемат Лудогорец.

Феновете се подготвят подобаващо и за двете събития, като голяма част от хореографиите за мача с разградчани са готови. Запалянковците обаче ще следят и търга, и то от съвсем близо, фен клуб "Сектор Г" публикува съобщение по този повод в официалната си страница във Facebook.

"Фен клуб "Сектор Г" ви кани на 30.03 от 12:00 ч. на cт. "Българска армия".

Няма да ядем кренвирши, но може да изпием по някоя бира, да попеем за любимия отбор и да загреем за мача на 01.04.

Нека всеки, който може, да дойде! Предстои ни изключително важна седмица, а присъствието на всеки един от вас е от решаващо значение", написаха от "Сектор Г". Красноречиво бе и финалното изречение от съобщението на клуба, което гласи: "Емблемата ще браня", с намигване.

Това подсказва две неща. Едното е, че ръководството на ЦСКА планира участие в търга. А другото - на "Армията" имат сериозни подозрения, че още някой може да се включи в евентуално наддаване, добавя изданието.

Снимка 279255

Източник: CSKA.bg

Процедурата за участието в търга за активите на ПфК ЦСКА АД. Който желае да се включи, трябва да внесе задатък (капаро) по специална сметка на фалиралото дружество до 17:00 часа на 29 март (сряда). На 30 март вече се подават и офертите. Те трябва да се занесат на "Армията" в плик между 13:00 и 14:00 часа. След изтичането на срока синдикът ги отваря и ако са повече от една, избира по-добрата. Ако са равни - веднага стартира наддаване.

Изискуемата сума за активите на фалиралото дружество е 1 646 325 лв., а задатъкът е в размер на 10% от нея. Търгът ще е в лявото крило на административната сграда на "Армията".