Манолев пожела националите да играят в провинцията

снимка: Булфото

Футболният национал Станислав Манолев заяви, че се надява победата над Холандия да е зарадвала феновете на футбола в България и се надява успехите на тима да продължат и занапред.

"Зарадвахме публиката и се надявам да продължим така. Борбеността ни върна на правилния път. Ще видим като свършат квалификациите, само борбеност няма да стигне, трябва и да си вкарваме положенията. Знаех че ще има много тичане днес, играят в европейски грандове. Ако бяхме излезли целият мач да ги пресираме, нямаше да стане."

Манолев отбеляза, че най-вероятно е имало подценяване от страна на Дани Блинд, вкарвайки младока Де Лихт, който имаше вина при първия гол в мача. "По време на мача си говорехме чат-пат със Строотман. Според мен треньорът на холандците подцени мача, вкарвайки 17-годишния Де Лихт. Играем мач за мач. Когато няма резултати е нормално да загубят хората вяра в нас. Трябва да се борим като един и да продължим с победите."

"Надявам се да дойдат хората на стадиона, но според мен е по-добре да играем в провинцията, ще има повече заряд в мачовете и повече публика".

Манолев добави, че според него изборът на футболисти на Петър Хубчев е правилен, като от страна на играчите остава само да се раздадат на терена. "Разбира се, че е направил правилния избор, той си определя група и играчи, ние се излизаме и се раздаваме на 100 процента."