Ганьовщина! Даваш му безплатен билет, той го шитка за луди пари (ФОТОФАКТ)

галерия:

България приема Холандия в мач от Група А на световните квалификации. Двубоят е на 25 март (събота) от 21:45. По стара традиция от БФС предоставят доста покани на спортни деятели, детско-юношески школи, журналисти и други. Не обаче всички са лоялни и гледат да изкарат някой лев от безплатните пропуски.

Зорко око на Sporta.bg видя, че в интернет веднага бяха документирани подобни случаи. Видинчанин пробва да изтъргува два безплатни билета. Как се е сдобил с тях - не иска да разкаже, но със сигурност пропуските са с номинал 0 лв. Това се вижда явно и на снимката. Ясно е, че не можем да избягаме от ганьовщината. Така и този "фен" пусна в продажба своите билети за 50 лева, нищо че Националния стадион няма да се напълни и причина за черноборсаджийство липсва.

Двата пропуска са за сектор В, където цената е 30 лева и проверка показа, че все още има доста свободни седалки. Та, с идеята, че "можем да спестим 10 лева (с двата билета), този "привърженик" върти бизнес за сметка на някои деца, за които са били предназначени тези покани.

Другите хора веднага реагираха на "търговеца" и заляха поста му в социалната мрежа с куп негативни коментари.

Ето и какво точно предлага Бай Ганьо и какво му отвърнаха хората:

4164409

4164410