Белчев откри топлата вода: Не съм любимец на публиката

Старши треньорът на ЦСКА - Стамен Белчев, даде интервю за колегите от livesport.bg, в което говори по всички теми, вълнуващи привържениците на клуба от "Българска армия".

"Не съм станал любимец на публиката. Отборът ни може много повече, и съм сигурен, че в скоро време ще можем да зарадваме публиката с много по-добра игра. Искам футболистите да са любимци на феновете. Взехме четирима страхотни футболисти в ЦСКА. Бодуров пасна перфектно в защита, Каранга също се справя добре, надявам се скоро да започне да реализира и голове. Контузията го извади за няколко мача, от днес (б.а. вчера) започва да тренира, а от другата седмица ще го включим и в основната група с футболисти. При Кубемба положението е в правилна посока, създава положения, но му трябва още малко увереност", коментира треньорът на "червените".

"Вкарахме ранен гол на Левски, според мен до 30-та минута създадохме още няколко положения, но това е дерби с Левски. Няма как да играем 90 минути пред тяхната врата. Не приемам упреците, че отборът е играл страхливо. Вкараха ни след липса на концентрация, после втори гол след наша грешка. Надявам се в следващите мачове да сме крайни победители. Не искам да коментирам изказванията на Митов. Аз си гледам ЦСКА и нищо друго не ме интересува", добави още Белчев.