Купон по гръцки утеши играчи на Локо (Пд) за пропуснат бой над ЦСКА

Играчи на Локо (Пд) се потопиха в стилна гръцка вечер снощи в ресторант "Ловен парк" под тепетата. По този начин те по-лесно забравиха пропуснатия часове по-рано успех срещу гранда ЦСКА. Пловдивчни водеха с 1:0 след хубав гол на Дани Кики и се виждаха победители. В края на срещата обаче фрапантна грешка лиши "смърфовете" от заслужени 3 точки. Кирил Десподов наказа "черно-белите" и накара "Лаута" да лее сълзи.

Все пак точката влизаше в плановете на Локо и това се оказа достатъчен повод за двама от защитаващите цветовете на клуба да разпуснат подобаващо след дербито. Те бяха резервирали една от масите в "Ловен парк" и се забавляваха до малките часове на днешния ден. За настроението им се погрижи гост-изпълнителят Калаитцидис Михалис, който е известен като голямата музикална звезда на Северна Гърция. 

Зорко око на Sporta.bg видя, че футболистите на Локомотив стриктно спазват спуснатата от строгия треньор Едуард Ераносян директива да не употребяват алкохол. Те заложиха на вкусни гозби, салати и мезета, преглъщайки ги с безалкохолни напитки. 

Sporta.bg научи, че за прищевките на двамата футбалери се е грижила лично световно известната шеф Елена Сокерова. Явно черпакът й е вълшебен, защото дуото "смърфове" със сигурност надвиши лимита за хапване вечер, който повелява режимът на профи играчи.

По всичко личи, че ритнитопковците са редовни клиенти на ресторанта край Гребната база, защото царят на купона - диджей Цани не спря да ги поздравява. 

Сега остава звездите на Локо да заредят няколко поредни победи и да класират тима за евротурнирите, каквато е поставената цел от ексцентричния собственик Христо Крушарски.