Моу: Съдията ни отряза главата, Оливър винаги го прави

снимка: БГНЕС/EPA

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо типично в негов стил коментира скандалното съдийство при снощната загуба от Челси с 0:1 в 1/4 финалния мач от турнира за ФА Къп.

Моу се оплака от Майкъл Оливър. Специалния дори по време на мача протестираше непрекъснато на неговите отсъждания. Португалският специалист обаче показа известна доза смиреност и обвини съдията по доста по-цивилизован начин.

“Нямам какво да кажа. Горд съм от моите играчи и от нашите фенове. Предстои ни много важен мач в четвъртък и сега искам да опитаме да си починем поне малко. Трябва са се подготвим добре за тази среща. Всички гледаха с интерес мача до червения картон. След това имаше и други ситуации, в които можеха да бъдат показани два жълти картона, но не искам да тръгвам в тази посока. Майкъл Оливър е рефер с огромен потенциал. Ние просто нямахме късмет. В четири двубоя под негово ръководство срещу нас имаше три дузпи и един червен картон в твърде ранен етап от мача. Но няма как да променя това. След мача стиснах ръката на съдията и го поздравих. Нямаше какво повече да му кажа", смирено заяви Моу.