Белчев зареди безумни оправдания за поражението

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев беше ядосан от загубата и разкри, че не скри това веднага след вечното дерби.

"За съжаление съм тотално разочарован от резултата. Миг невнимание при дузпата, липса на концентрация при статично положение и виждате резултатът как се обръща. Указанията ми бяха от самото начало да пресираме противника, изпуснахме по-рано да си решим мача", коментира пред Диема Спорт Стамен Белчев.

"Може би и неумението пред гола, след като Левски поведе, повлия на резултата. До последно вярвах и се надявах да се върнем в мача, но за съжаление контузията на Каранга ни остави с човек по-малко. Но аз вярвах до последно, че ще изравним", продължи треньорът на ЦСКА. "Бяхме предварително подготвени за смените на Левски, знаехме го предварително това. Но при нас имаше две принудителни смени, които ни повлияха на представянето и това се случи", каза Белчев. "Не знам дали имаше дузпа, нека изгледам и тогава да коментирам. Но не трябваше Китанов да посяга, достатъчно беше затворил Яблонски. При втория гол имаше липса на концентрация. За Левски знаехме, че няма как да ни вкара от игра, но сбъркахме при статичните положения и ни биха", каза треньорът на ЦСКА.

"Надявам се тази загуба да не ни се отрази, гледаме напред и се готвим за следващия мач. Дано си извлечем нужните поуки и в следващия си мач да изглеждаме много по-добре. Нека остане тайна какво ще им кажа в съблекалнята", завърши Белчев.