Лудогорец затваря цял сектор, за да играе в Европа

снимка: ludogorets.com

Лудогорец съобщава на всички свои привърженици, че тази седмица стартира реконструкцията на сектор В на стадион „Лудогорец Арена“. Строителните дейности са част от мащабната инвестиционна програма на Клуба, целта на която е съоръжението да отговаря на изискванията на УЕФА за мачове от груповата фаза на европейските клубни турнири, както и да се осигури максимален комфорт на феновете на отбора. Сектор В ще бъде затворен до края на сезона, когато се очаква да бъде готова и новата трибуна.

Клубът призовава привържениците, които разполагат с абонаментни карти за въпросната трибуна, да дойдат на клубната база, за да им бъдат издадени нови абонаментни карти за друг сектор, които ще важат до края на сезон 2016/2017.  Подробности ще получите на рецепцията на тренировъчния комплекс.

ПФК „Лудогорец“ се извинява за временното неудобство на най-верните си привърженици, но разчита на разбиране, тъй като след броени месеци те ще могат да се наслаждават на играта на любимците си при същите условия, каквито предлага трибуна „Моци“.