Дясната ръка на Гриша Ганчев с жестока атака към Домусчиев

снимка: Булфото

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов препоръча медиите да питат Левски и Лудогорец дали ги е страх от "червените", които стопанисват стадион "Българска армия". Той заяви, че атаките към клуба идват от... собственика на най-добрия български отбор в момента Лудогорец - Кирил Домусчиев.

Ето какво каза Стоилов пред телевизия BiT:

"Трябва да питате Левски и Разград дали ги е страх, но след атаките от последния месец се усеща голяма доза страх в тях. Миналата година знаете какви проблеми имахме с лиценза, дали ще играем в "А" или "Б" група, но това е назад във времето. Мислим за спортно-техническите неща, отборът да е боеспособен и да радва феновете. Оттам ще дойдат и резултатите, защото без да играеш добре няма как да имаш резултати.

Ръководството ще направи всичко по силите си, за да може ЦСКА отново да стане гранд. Въпросът е колко време ще отнеме. Има много неща за промяна. Аз съм бил част от ЦСКА и тогава всичко ме плени - име, организация, начин на работа.

Военната дисциплина беше основата на успехите. Тя е разликата между Левски и ЦСКА. Има закачки, защото медиите го правят умишлено, за да разделят нашата публика. През годините ЦСКА е минал през всякви обединения и сливания, но винаги е бил жив. Смятам, че тази година всичко ще си дойде на мястото. Кирил Домусчиев ли атакува? Мисля, че правилно сте се ориентирали кой го прави. Не знам защо. Всеки си има цели, но ние гледаме нашия отбор и клуб".