(ВИДЕО) Зверско меле с шутове и тупаници беляза първата загуба на Лудогорец

Лудогорец инкасира първа загуба в предсезонната си подготовка, която се проввежда в Турция. Разградчани паднаха от 4-ия в Полша - Термалика, а мачът изобщо не може да бъде определен като приятелски. Причината - зверско масово меле с тупаници, ритници и разкървавени лица беляза контролата.

Единственото попадение в мача заби Артьом Путивцев в 17-ата минута, след като се оказа най-съобразителен при изпълнение на корнер.

Голмайсторът Путивцев и Лукаш Саша се счепкаха след груб фаул срещу играча на българите през втората част. Настана същински екшън, в който Марселиньо и няколко други футболисти на разградчани отнесоха тежки крошета. Ударени имаше и от поляците - мелето бе наистина неописуемо и летаха шутове и псувни.

Все пак ситуацията се поуспокои и дори срещата се доигра, макар и в тягостна атмосфера.

До края на подготовката Лудогорец има уредени още три спаринга: на 4 февруари с чешкия Злин, на 7-и с БАТЕ Борисов и на 8-ми с Марибор. Преди това пък разградчани записаха две победи – 2:0 над Заря Луганск и 1:0 над Тренчин (Словакия), и две равенства – 1:1 с Ягелония (Полша) и отново 1:1 с Арсенал (Тула).

Дерменджиев не можеше да разчита в двубоя на една от звездите на тима Джонатан Кафу, който пропусна мача заради грипно заболяване.

Следващата контрола на Лудогорец е срещу чешкия Злин на 4-ри февруари.