Божигол ще изневерява на Цеца с гръцка музика: Партизан го продава в южната съседка

Срутилият социалните мрежи с култови клипчета напоследък Валери Божинов съвсем скоро ще се сбогува с Партизан и навиячите на тима, които го боготворят. Босовете на "гробарите" на няколко пъти вече пробваха да се отървят от Божигол, но в крайна сметка или липсваха конкретни оферти или запалянковците се застъпваха за оставане на българина в Белград.

Сега обаче няма какво да спаси Божинката и той ще бъде продаден за символична сума, съобщава rtvbn.com. Голаджията ще поеме на юг - или в Суперлигата на Турция или в шампионата на Гърция. По-голям шанс има роденият в Горна Оряховица играч да се озове в Гърция.

Ето защо вероятно той ще смени кавърите на Цеца Величкович, които пее - с гръцка музика и сиртакита или турски ориенталски ритми.

Сайтът на сръбската телевизия посочва, че привличането на Леандре Тавамбе от Кайрат е бил първият знак, че Партизан ще се раздели с един от нападателите си. Договорът на Божинов със сръбския клуб изтича през лятото и от Партизан искат да изкарат някое и друго евро за правата му.