Гонзо заведе "моряците" в Гърция, чака Мариян Огнянов и чужденец

снимка: lap.bg

Отборът на Черно море вече е в Гърция. Рано тази сутрин варненци отпътуваха от София, след като в четвъртък пренощуваха в столицата. В южната ни съседка започва и същинската част от зимната подготовка на "моряците". Те ще изиграят пет контроли, а първата е още утре срещу местния Аридеа.

Старши треньорът Георги Иванов заяви, че отборът започва да се готви тактически и да изчиства стила си преди първия мач от новото първенство.

"Този път имахме по-малко време за подготовка, но ще направим всичко възможно да сме готови за 18 февруари срещу ЦСКА", коментира Иванов.

Капитанът на моряците Георги Илиев, каза че отборът тренира с настроение и е пълен с енергия преди лагера в Гърция. Португалецът Уго Секо е в родината си и иска да остане там по лични причини. В момента се водят преговори с местен отбор за негов трансфер.

Със сигурност ще има минимум още две нови попълнения на стадион "Тича" през пролетта. Едното ще бъде Мариян Огнянов от Нефтохимик. От управата на Черно море постигнаха договорка за привличането му и той трябва да се присъедини към варненци до края на седмицата. Другият ще бъде чужденец, който първо ще премине пробен период.