Гибона №2: Бандата се натиска да ходи в Левски, нищо че се пише голям цесекар

Иван Бандаловски може да се озове в Левски, твърди "Меридиан Мач". Според изданието десният бранител е споделил пред близки, че вече няма нищо против да играе за "сините".

Както е известно, през лятото Левски го искаше, като особено много за него настояваше бившият треньор на отбора Люпко Петрович. По една или друга причина, бившият играч на Партизан се отказа от преминаване на "Герена" и отряза „сините". Може би причина за това е и именно миналото му като капитан на ЦСКА, макар да е стартирал кариерата си в ДЮШ на Левски.

Новите шефове на Левски изглежда са решили да въведат нова практика в клуба. Явно повлияни от случката със събличането на Ивайло Петев, от ръково...

Чрез свои близки Бандаловски е сондирал дали на „Герена" все още го искат.

Всъщност Левски продължават действително да търсят десен защитник, след като единствената им опция на този пост си остава Сашо Александров. Договорът на Алвеша е до лятото и все още не са започнати преговори за нов. Вместо нов десен бранител обаче, малко странно „сините" предпочетоха да вземат N-тия на брой централен защитник Давид Яблонски.