Арсенал би Суонси с 2 автогола, звездата Санчес се разлюти на Венгер (ВИДЕО)

снимка: Gulliver/Getty Images

Арсенал разката с 4:0 като гост Суонси и вгорчи дебюта на новия мениджър на "лебедите" Пол Клемент. Мачът в Уелс бе белязан от два автогола, които си забиха домакините. Джак Корк (54) и Кайл Ноутън (67) намериха грешната мрежа.

Оливие Жиру пак не пропусна да вкара, след като от упор разтреля вратаря в 38-ата минута, четвъртото попадение за артилеристите заби Алексис Санчес (73).

Санчес обаче малко след попадението бе заменен от Арсен Венгер. Това вбеси чилиеца, който не спря да си говори сам изнервен - още докато напускаше терена. После не подаде ръка на треньора и се наложи Венгер да замазва ситуацията като дружески го тупна по гърба. 

Освен това Санчес не пожела да се прибере в съблекалнята, а вместо това остана на резервната скамейка и си зави главата с яке. Той стоя в тази поза 10 минути.

В тази среща лондончани прекъснаха серията си от 3 поредни мача без победа навън във Висшата лига. "Топчиите" подобриха актива си до 44 точки, като настигнаха Ливърпул, който утре играе с Манчестър Юнайтед и останаха на една от местния си съперник Тогтнъм. Суонзи пък продължава да крета в зоната на изпадащите.