(СНИМКИ) Гаджето на новата звезда на Висшата лига покори света със секси фотоси

галерия:

В най-вълнуващата част от Висшата лига - коледния маратон от мачове, блесна един играч, който сякаш до момента стоеше леко в миманса и за него медиите не пишеха толкова много. Става дума за перлата на Тотнъм - Деле Али.

Той наниза цели 7 гола в няколкото ма1а около Коледа и Нова година и накара всички да му се възхищават. Явно чатица от славата му иска да открадне и неговата приятелка.Прелестната Руби Мае, нагорещи студените зимни дни на Острова. Красавицата засне поредната си секси фотосесия.

4162890

Този път моделката позира по бански костюми. Тя бе избрана за лице на новата колекция на известната световна марка Pour Moi. 21-годишната красавица показа стройно тяло в няколко различни модела на фирмата. Кадрите са заснети на Малдивите.

4162893

Руби Мае привлече вниманието на всички по време на европейското първенство през лятото. Именно във Франция двамата с Деле Али се показаха заедно за първи път. Красавицата бе избрана за една от най-сексапилните половинки на шампионата.

4162892

Руби е била лице на колекциите на "Долче и Габана", "Адидас" и "Рейр Лондон". Световна известност обаче доби именно покрай връзката си със звездата на Тотнъм.