На Ботуша: Лацио със сигурност купува Кафу от Лудогорец! Вижте с колко ще се облажат в Разград

Перлата на Лудогорец Джонатан Кафу може да стане футболист на Лацио до часове. Римляните скоро ще осигурят парите за трансфера, след като се разделят с нападателя си Кейта Балде. Разградчани искат около 10 милиона евро за своето откритие.

Според "Кориере дело Спорт", в близките дни сенегалецът ще премине в Милан, като първоначално "орлите" ще получат 5 млн. евро за наем до края на сезона, а в договора му ще има задължителна клауза за откупуване в размер на 25 млн. евро.

Причината за това отлагане е, че китайският консорциум още не е влязъл във владение на акциите на "росонерите" и все още не могат да се осъществяват мащабни сделки.

Но с гаранцията за тези пари ще може да се осъществи сделката Лудогорец. Италианците са впечатлени от представянето на Кафу в ШЛ, където освен,ч е вкара голове, той стана и най-фаулирания играч в груповата фаза.

Очакванията са официалните преговори с българския шампион да стартират веднага след осъществяването на продажбата на Балде.

Кафу може да играе точно на неговата позиция, така че в Италия предполагат, че привличането на бразилеца е повече от сигурно.