Роналдо заведе гаджето си на почивка в своя хотел в Мадейра (СНИМКИ)

галерия:

снимка: Atlantico

Кристиано Роналдо получи още няколко дни почивка от треньора на Реал Зинедин Зидан. Зизу реши, че двубоят със Севиля от Копа дел Рей може да мине и без суперзвездата. Португалският голмайстор се възползва веднага от отпуската и заедно с гаджето си Джорджина Родригес отидоха на остров Мадейра - родното място на Кристиано.

Португалският национал и сексапилната моделка са заедно от около два месеца. Наскоро Роналдо показа половинката си на целия свят, след като я заведе на мач на Реал.

Роналдо бе причакан от стотици фенове на летището, които страстно искаха да получат автограф и да се снимат със своя идол. Нападателят на Реал отдели време за своите почитатели, но пък камерите уловиха и неговата половинка. Сексапилната моделка определено спечели вниманието на присъстващите, след като бе облечена в бяла риза, на която бе разкопчала няколко копчета и прилепнали дънки, които очертаваха нейните форми.

4162779

Хубавицата и Роналдо се отправиха директно към неговия хотел във Фуншал. Двамата ще прекарат там оставащите дни от почивката на суперзвездата.

4162781

4162782

Очаквано пред хотела цъфна и мама Долорес. В стремежа си обаче да разцелува своя син тя паркира неправилно и получи глоба за това.