Димитър Бербатов се дръвчи като мутра в Коматево! Гледа инкогнито мач

Димитър Бербатов остана без клуб този сезон и има доста свободно време. Митко обича да го уплътнява като често ходи на мачовете на Верея. Причината е, че треньор на заралии е близкият му приятел Александър Томаш, а помощник в клуба е и друг негов авер - Косьо Мирчев.

Бербо не се уплаши от мразовитата вечер в понеделник и посети двубоя Ботев-Верея (2:1) в Пловдив, видя зорко око на Sporta.bg. Тъй като на срещата се допускаха само журналисти и служебни лица - не е ясно като какъв се чучна благоевградчанинът на стадиона в Коматево. 

Бербатов се беше погрижил да се скрие от любопитни погледи и беше наметнал черно яке с огромна качулка, която изцяло покриваше лицето му. Така той изгледа инкогнито развитието на събитията, което бе лошо за тима, на който бившият играч на Юнайтед стиска палци.

Все пак присъствието му нямаше как да остане незабелязано, когато след мача се появи до залата за пресконференции на Ботев. Там Бербо се отдаде на сладка раздумка с делегата на мача. Когато група журналисти се струпа около него, Димитър Бербатов се ядоса. "Какво снимате, бе, ей, аре стига, бе, алоооо....", изцепи се като батланин натирения от ПАОК нападател. "Не искам да говоря, няма да отговарям на никакви въпроси, аре, ве, оставете ме на мира, бахти хората", запени се той. 

Когато на Бербо му бе припомнено, че се намира на обществено място и е в правото на медиите да го щракат - той се изнерви още повече и го удари на неясни закани и смутолевения, досущ като примадона.

Явно Митко не е на себе си, след като толкова време мениджърът му не му намери отбор. Това обаче не дава право на звездата да се дръвчи като мутра. Дано го осъзнае и да стъпи на земята, защото звездоманията води до нежелани последици.