Гриша Ганчев обезумя и врътна кранчето на финансовия рай в ЦСКА

Изложилите се страшно от началото на първенството играчи на ЦСКА ще страдат финансово. Те няма да си получат премиите за равенството с Левски (1:1) и победата над Монтана (2:0) в Ловеч. Това са част от мерките за затягане на дисциплината, които са взети от ръководството на червените.

Вчера "армейците" се издъниха зверски след 1:1 на собствен терен с Верея (Стара Загора), а резултатът отприщи вълна на недоволство у собственика Гриша Ганчев и феновете. Този мач се оказа и последен за румънския треньор Едуард Йорданеску, който се раздели с клуба по взаимно съгласие.

След като снощи Ганчев нареди на отбора да изпълнява удари на празна врата като наказание за пропуснатите възможности, сега е дошло решението и за отмяна на бонусите за въпросните два мача през октомври. Дали обаче ще има премии до края на първенството, не е ясно.

До края на календарната година пък временен треньор ще бъде Стамен Белчев, който досега водеше втория отбор на "червените". Той обяви, че ЦСКА ще гони 4 поредни победи в оставащите до Нова година двубои. Вероятно подобно постижение би омилостивило лютия бос Гриша Ганчев и неговите съдружници Юлиян Инджов и Христо Стоичков.