"Чуковете" заковаха мек Юнайтед насред Манчестър

Манчестър Юнайтед съвсем компроментира шансовете си за титла в Англия, след като завърши 1:1 срещу Уест Хям вкъщи. По този начин "червените дяволи" си запазиха 6-ото място в класирането с актив от 20 точки и ще е успех, ако изобщо се класират в края на сезона в топ 4. 

За отбелязване е, че Моуриньо бе изгонен от съдията, след като си позволи да изрита бутилките с вода, след жълт картон на Погба.  Срещата бе от 13-ия кръг на Висшата лига и се игра на "Олд Трафорд", а гостите първи стигнаха до попадение чрез Сако във 2-ата минута. Ибра обаче изравни в 21-ата минута и донесе ремито на тима си.

По-рано през деня Арсенал тресна Борнемут с 3:1 в Лондон. "Топчиите" доста трябваше да потреперят преди да стигнат до успеха, тъй като "черешките" играха добре и имаха положения. Алексис Санчес вкара два гола, като с втория в самия край гарантира успеха. 

Така лондончани не допуснаха разликата до лидерите да се увеличи. Те остават 4-и, но вече имат 28 точки, с 3 зад Челси, но вече на 4 от 5-ия Тотнъм. Борнемут остава в средата на таблицата с 15 точки.