Гробарите вкараха Божинов във фризера на минус 159 градуса (ВИДЕО)

снимка: partizan.rs

Партизан взе крути мерки, за да възстанови нападателя Валери Божинов за важния мач с Напредък (Крушевац) този уикенд. Българският голаджия на "гробарите" трябва да е в отлично състояние и затова бе натикан "във фризера". Самият Божинов публикува кадри от случката в "Инстаграм", а на видеото се вижда как се възстановява след тежките тренировки.

Плейбоят е в машина за така популярната сред спортистите криотерапия (б.р. - "дълбоко замразяване" при температура от около минус 160 градуса по Целзий, която се постига с течен азот). Уредът постепенно достига от минус 150 градуса по Целзий, а Валери се забавлява с усмивка. В един момент температурата в криокамерата дори е -159 градуса.

Поне засега не е известно български клуб да се осланя на подобни процедури за възстановяване, но по всяка вероятност след видеото с Валери Божинов популярността на криотерапията ще се засили и у нас.

ВИЖТЕ ВАЛЕРИ БОЖИНОВ ВЪВ ФРИЗЕРА

 

Krioterapija @fitnessrecovery_ @_fitnessworld_

Видеоклип, публикуван от Valeri Bojinov Official (@valeribojinov86) на%месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST