Хубси хвърля България ва банк срещу Беларус! Ето го състава

снимка: lap.bg

Новият селекционер на България Петър Хубчев е решен на всичко, за да стигне до първа победа начело на държавния тим. Немският възпитаник и неговият щаб са изгледали изключително внимателно няколко записа от двубои на Беларус, срещу който излизаме довечера от 19.00 ч на Националния стадион.

SPORTA.BG ЩЕ СЛЕДИ МАЧА НА ЖИВО. ЩЕ ИМАМЕ РЕПОРТЕР НА "ВАСИЛ ЛЕВСКИ", КОЙТО ЩЕ ИНФОРМИРА ЧИТАТЕЛИТЕ ЗА ВСИЧКО НАЙ-ИНТЕРЕСНО!

Мнението на Хубси е, че супер дисциплинираният отбор от бившата съвестка ребублика може да бъде победен от България, само ако заложим на ултра офанзивана схема. Ето защо той ще хвърли подопечните си ва банк със схема 4-3-3.

Нападението ще се води от най-добрия ни и техничен играч - Ивелин Попов. Асът на Спартак М ще бъде активно подмомаган по крилата от Александър Тонев и Георги Миланов. В средата на терена почти сигурно ще действат капитанът Светослав Дяков, Ивайло Чочев и Симеон Славчев.

Двойката централни защитници ще са Александър Александров и вероятно Васил Божиков. Тук е и единствената дилема пред Хубси. Той до последно ще се колебае дали да не пусне сред стартовите 11 вместо Божиков дебютанта от Ботев - Даниел Златков.  Десен бек без алтернатива е Страхил Попов, а на левия след 17 месеца в националния отбор се завръща Петър Занев.

На вратата се очаква Владо Стоянов да започне вместо Николай Михайлов. Макар, че стражът на Лудогорец е много колеблив от месеци насам, то синчето на Боби Михайлов е дупчен редовно с по 4-5 гола във втората турска дивизия и ще бъде повече от рисково да застане под рамката довечера срещу напористите беларуси.