Роналдо: Няма втори като мен, не може да има мое копие

снимка: БГНЕС/EPA

Мегазвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо даде искрено интервю пред Marca. В него португалецът за пореден път показа, че има огромно самочувствие, което разбира се е напълно подплатено.

"Има още много пред мен, не мисля за бъдещето след футбола. Живея в настоящето, което за мен е отлично. Имах страхотна седмица. Имам причини да се усмихвам, да съм щастлив," сподели Роналдо.

"Мисля, че името ми винаги ще се свързва с Реал, дори след края на кариерата ми. Ще видим дали ще стана добър треньор. За някои играчи казват, че ще станат страхотни треньори, и не се получава, и обратното - никой не им вярва, а те стават страхотни тактици. Не се притеснявам за това, искам да се радвам на кариерата си," продължи той.

Кристиано подчерта, че е в страхотни отношения със Зинедин Зидан. "Без съмнение това бе най-важната година в кариерата ми. Спечелих Шампионската лига, европейската титла, и в индивидуален план също животът ми е страхотен. Поднових договорите си с Реал, с Найк, наистина съм убеден, че е най-важната ми година. Най-добрата. Няма как да съм по-щастлив," продължи звездата.

"Естествено, че искам да спечеля Златната топка, но не съм обсебен от мисълта. Гласовете на зависят от мен. Аз съм доволен," допълни той.

Запитан дали вижда в някой млад играч свой наследник, Роналдо обяви: "Никой не може да бъде следващият Кристиано Роналдо, защото няма как да се създаде точно копие.

Следващият ще е себе си, не като мен. Такива неща не се случват. Виждам много млади таланти в Европа: Ренато Санчес, Андре Гомес, или Жоао Марио. Казвам португалците, но има таланти в цяла Европа.