Херо вдигна палат за чудо и приказ! Вложи милион (СНИМКИ)

галерия:

Един от най-качествените родни футболни специалисти Димитър Димитров определено гледа напред в бъдещето си. Вместо да пръска безразборно пари, Херо реши да инвестира много сериозна сума в построяването на нова къща. Тя вече е почти готова и се намира в бургаския кв. "Крайморие".

Според хора, близки до треньора, той е изхарчил около 400 хил. евро за новата си придобивка. Първоначално специалистът е закупил терена, а след това е дал средства и за построяване на палата.  В момента Димитров е треньор на казахстанския Иртиш Павлодар. Там българинът получава доста прилична заплата, а не е тайна и че той е един от най-високо котираните и заплатени български футболни експерти. 

4161821

Не е ясно обаче кога Херо ще се нанесе в новата си баровска къща, но така или иначе тя вече е факт. Доста години Димитър Димитров обитаваше апартамент в бургаския кв. "Лазур". Той му беше даден от легендарния бос на Нефтохимик Христо Порточанов за заслуги към успехите на отбора в средата на 90-те години. Тогава под ръководството на Херо "зелените" постигнаха и най-големите си победи и класирания въобще в историята на клуба. 

Междувременно Димитров се завърна у нас и обяви, че остава в Иртиш и няма намерение да поема Левски. “Имам договор за още една година с Иртиш. Надявам се нещата да се променят в положителна насока, защото финансовите проблеми бяха голяма пречка за нас. Нямам нищо общо с Левски в момента. Нямам право да контактувам с когото и да било. Ако ме потърсят, културно ще откажа", заяви Херо.