По късни доби: ЦСКА застана зад човека на Стоичков и срещу феновете

В ръководството на ЦСКА са решили засега да не бият шута на треньора Едуард Йорданеску. През деня бе почти сигурно, че румънското протеже на Стоичков на Армията е пътник.

Явно последвалите совалки между триумвирата от съсобственици Ганчев-Инджов-Стоичков са довели до временно помилване на Еди Йорда и главата му засега остава на място.

А феновете на ЦСКА, които открито негодуват срещу румънския специалист по форумите - кучета ги яли...

Sporta.bg изкъсо ще следи докога силните хора в ЦСКА ще опитват да демонстрират привидно единодушие и ще напомни на читателите си хронологията на решенията, взимани в клуба.

Босовете на "червените" публикуваха кърваво писмо по късни доби, чрез което опровергават информациите за треньорска смяна в клуба. "Червените" използваха клубния си сайт, където определиха като "спекулативни" писанията в някои медии във връзка с треньорския пост на "Българска армия".

Ето го и комюникето, пуснато по късни доби:

"Армейци,

Ръководството на ЦСКА определя като спекулации и интриги многобройните писания за предстояща смяна на наставника на тима Едуард Йорданеску.

Има 2-3 подводни камъка, без акредитации за стадион „Българска армия“, които в желанието си да се слагат и харесват на други отбори, хитро и нагло се опитват да манипулират армейската общност, мислейки си, че така оказват някакъв натиск на клуба, треньорите и футболистите.

Като клуб заставаме зад наставника и играчите и ще се стремим по всякакъв начин да им помогнем заедно да преодолеем тази трудна ситуация. Вярваме, че той и тимът имат много по-голям потенциал, но за да се получат нещата, освен време, трябва доверие и подкрепа от всички.

И едно важно пояснение. Всички решения за назначаване, смяна или каквото да е било, касаещо старши-треньора на тима, се взимат съгласувано от тримата акционери в клуба – г-н Гриша Ганчев, г-н Юлиян Инджов и г-н Христо Стоичков. Тримата твърдо стоят зад ОТБОРА!