Чуковете свалиха Челси на земята

снимка: www.whufc.com

Уест Хям изхвърли Челси от Купата на Лигата. "Чуковете" спечелиха с 2:1 1/8 финалния мач от турнира. Момчетата на Славен Билич свалиха "сините" на земята и със сигурност отпадането ще хвърли мениджъра на Челси Антонио Конте в размисли и страсти.

Резултатът на Уест Хям откри Кояте още в 11-ата минута след центриране на Марк Нобъл. В началото на второто полувреме Фернандес направи резултата 2:0 за "чуковете". Челси опита да натисне своя съперник и го направи. "Сините" обаче не успяха да реализират нито едно от многото положения, които създадоха. В последните секунди на двубоя Гари Кейхил оформи крайното 2:1 след страхотен карамбол в наказателното поле.

Конте със сигурност има от какво да се притеснява и след 2:0, 3:0 и 4:0 съответно над Хъл Сити, Лестър и Манчестър Юнайтед, Челси има какво да подобрява. Още в неделя "сините" ще трябва да пътуват за Южна Англия за мач от 10-я кръг със Саутхямптън.

В друг двубой от Купата на Лигата именно Саутхямптън победи с 1:0 Съндърланд и "светците" си осигуриха място на 1/4 финалите.

Манчестър Юнайтед пък се разправи със Сити в градското дерби от надпреварата с 1:0. Хуан Мата донесе на "червените дяволи" крайния успех.