НА ЖИВО: Арсенал - Лудогорец 6:0

галерия:

- КРАЙ НА МАЧА! Арсенал победи с 6:0 Лудогорец в група "А" от Шампионска лига.

- ГОООЛ 6:0 за Арсенал! Месут Йозил оформи своя хеттрик

- РАЗГРОМ - 5:0 За Арсенал! Месут Йозил с второ попадение на своята сметка!

4161387

- След конфортната преднина, която Арсенал има играчите на Арсен Венгер просто се забавляват на терена. Пробват нестандартни пасове и красиви изпълнения.

- ГООЛ ЗА АРСЕНАЛ - 4:0! Месут Йозил се възползва от страхотен дълъг пас, след като Лудогорец бе пред вратата на Оспина.

- АРСЕНАЛ ЗАБИ ТРЕТИ ГОЛ ВЪВ ВРАТАТА НА ЛУДОГОРЕЦ - 3:0! Алекс Окслейд-Чембърлейн е поредният голмайстор за "артилеристите".

- НАЧАЛО НА ВТОРОТО ПОЛУВРЕМЕ! Ще успее ли Лудогорец да върне интригата в двубоя, след като през първата част не успя да се възползва от хубавите положения, които създадоха. Или Арсенал ще вкара още някой брилянтен гол.

4161386

- КРАЙ НА ПЪРВОТО ПОЛУВРЕМЕ! Лудогорец играе като равен с равен срещу Арсенал. Интересно е да се отбележи, че дори притежанието на топката е в лек превес за "орлите", като дори разградчани са направили повече пасове (около 240). Впечатление прави силната игра на Паломино в защита. Само брилянтните голове на Санчес и Уолкът правят разликата в мача.

 

- ГОООООЛ ЗА АРСЕНАЛ! Тио Уолкът заби страхотно попадение от около 19 метра - 2:0.

- 34-а минута - Владо Стоянов се справи със силен удар от Тио Уолкът.

ГРЕДА ЗА ЛУДОГОРЕЦ! Вандресон отправи силен удар, но страничният стълб отклони топката в аут.

- В динамични първи 30 минути двата отбора се скъсаха да пропускат положения.

- 19-а минута - "Орлите" показаха нокти и отправиха сериозен удар към вратата на Арсенал, но Оспина спаси.

- 12-а минута ГОООЛ! Алексис Санчес с виртуозно изпълнение открива резултата. Алексис просто прехвърли Владо Стоянов за 1:0.

- 9-а минута - Инфарктно положение пред врата на Лудогорец, но защитата на "орлите" се справи.

- Силен старт за Лудогорец на "Емиратс".

- СЪДИЯТА Артур Соареш Диаш ДАДЕ НАЧАЛО НА МАЧА

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Лудогорец се наслаждава на изключително силно представяне на европейската сцена през последните години. Тази вечер на "орлите" им предстои изключително тежко изпитание. Момчетата на треньора Георги Дерменджиев гостуват на Арсенал в двубой от група "А" на Шампионската лига.

"Артилеристите" влизат в двубоя като супер фаворити. "Топчиите" са в страхотна форма и настигнаха Манчестър Сити на върха във Висшата лига. Освен всичко кураж на Арсенал ще дават и около 60 000 по трибуните на "Емиратс".

4161379

Sporta.bg ще следи двубоя от 21,45 на живо, а може да го гледате и онлайн на този линк.

Мениджърът на лондончани Арсен Венгер вече предупреди, че няма да подценява Лудогорец. "Много силен отбор. Натрупаха известен опит и ги гледах срещу Базел - представиха се на високо ниво", каза вчера френският специалист.

4161382

Арсенал и ПСЖ са лидери в групата с по 4 точки, а Лудогорец и Базел заемат останалите места с по 1 точка. Другият двубой в "А" група - ПСЖ приема Базел.

Разградчани показаха, че може да изненадват и големите отбори. При гостуването на ПСЖ (4:1) преди две седмици Лудогорец поведе резултата, а Козмин Моци изпусна дузпа и шанс да изравни резултата.

Лудогорец обаче имат коз в ръкава и той си има име - Джонатан Кафу. Бразилската звезда се радва на силна форма в турнира и резонно попадна в полезрението на доста големи европейски отбори. ESPN определиха двубоя с Арсенал тази вечер за "най-важния" в неговата кариера.

4161380

ЕТО И СТАРТОВИТЕ СЪСТАВИ:

Лудогорец: Стоянов, Минев, Моци, Паломино, Дяков, Вандерсон, Анисе, Мисиджан, Натанаел, Кафу, Марселиньо

Арсенал: Оспина, Гибс, Косччелни, Белерин, Мустафи, Коклен, Касорла, Йозил, Уолкът, Чембърлейн, Санчес

4161381