ЦСКА пусна супер евтини билети за Вечното дерби

снимка: SPORTA.BG

Билетите за дербито ЦСКА и Левски ще бъдат на доста ниски цени. Стойността на талоните ще бъде по 12 лева за секторите "А" и "В" и по 5 за "Б" и "Г", пише "Тема Спорт". Както е известно, двубоят е на 15 октомври (събота) от 16:30 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Запазва се разпределението от последните дербита, при които "армейците" заемаха секторите "А" и "Г" като домакини, а за "сините" оставаха "В" и "Б", когато гостуват. В следващия мач, когато домакин е Левски, "сините" фенове ще са в "А", а "червените" във "В" сектор.

Стойността на пропуските спада драстично, като за трибуните зад вратите тя е с 50% по-ниска в сравнение с предишните няколко издания на мач №1 на България. В последния сблъсък между ЦСКА и Левски в "А" и "В" сектори се влизаше срещу 14 лв., а в "Б" и "Г" - за 10 лв.

Любопитно е да се отбележи, че първоначално дори е обмисляно пропуските да са още по-евтини - по 5 и 10 лв., но в крайна сметка е приет вариантът с 5 и 12 лева. Двата клуба водеха разговори 4-5 дни и в късния следобед вчера ръководствата са подписали договора за двубоя. Очаква се за ответния мач цените да бъдат същите. Днес в 14:00 часа от "червените" ще се срещнат и с полицията, за да уточнят охраната на дербито.