Любовма драма провали Албания срещу Ла Фурия (СНИМКИ)

галерия:

Любовта между албанския играчи Берат Джимситиа и сръбския модел от швейцарски прозиход Алисе Менкович е считана за една от най-опасните връзки в съвременният свят. Романса между двамата обаче приключил съвсем наскоро. Според медиите в Сърбия дори това е една от причините Албания да загуби от Испания с 0:2 снощния мач от световната квалификация. Джимситиа бил прекалено разконцентриран и позволил на противниците си да разкъсат центъра на защитата.

Колебливите изяви на централния защитник бяха факт и в мача срещу Люксембург (2:0) преди дни, но тогава класата на противника не позволи да се стигне до гол.

Джимситиа срещнал сексапилната брюнетка в Швейцария. Все известен факт обаче е, че двете етнически общности са в доста явен конфликт. Двойката обаче успява да съхрани любовта си доста време, въпреки че преди две години влизат в светлината на прожекторите в мача между Албания и Сърбия в квалификациите на Евро 2016.

4161156

Сръбските и албанските медии изписаха купиша хартия за романса между двамата, наречен "Забранена любов". Семейстово на едрогърдата красавица не удобрила връзката им, но Менкович останала със своя любим. Докато се стигнало до края преди седмици.

Джимситиа бил готов дори да се ожени за нея. Красивата Алис обаче сложила точка. Дори изтрила всичките им общи снимки в социалните мрежи. Според медиите в Сърбия хубавицата дори вече се е ориентирала към нова любов.