Страхлив ЦСКА с нов провал извън София, Ботев взе точка в корида на Коматево! Бултрасите пяха срещу Литекс

Ботев и ЦСКА извъртяха 0:0 в Коматево. Така негативната серия в гостувания на "армейците" продължава. Този сезон те имат 4 мача извън София, в които имат 2 загуби и 2 равенства(ако считаме и провалът им за Купата в Надежда - то срещите са 5). А като цяло ЦСКА няма победа в гостуване вече в рекордните 12 двубоя, смятайки и тези от предишния сезон на тима в елита.

Битката под тепетата бе наистина люта и двата тима се хвърлиха здраво. Футболните достойнства обаче липсваха и цяло първо полувреме мина само с една опасна ситуация, когато Руи Педро от гостите излезе сам срещу вратаря, но би левеашки.

Мачът изобилстваше от провокации и грубости. Съдията Драгомир Драганов вдигна 2 червени картона. Първо в 45-ата минута Шимао от гостите повали на земята с уадр в лицето Тодор Неделев. Тъпотията на португалеца бе моментално наказана от рефера с изгонване. И други играчи на ЦСКА трябваше да поемат към душовете в тази ситуация, но Драганов се уплаши да ги декорира.

Ботев не се възползва от численото си преимущество. Така се стигна до идиотска проява и на Стенио от домакините. В безобидна ситуация той стъпи върху тялото на противник и получи директен червен картон.

Мачът се доигра на бавни обороти като и Ботев и ЦСКА повече внимаваха да не сгрешат.

Публиката в Коматево се изгаври яко с гостите и агитката от София като не спря да пее обиди не срещу ЦСКА, а срещу Литекс, визирайки, че софиянци са пребоядисан Литекс, а не истинския ЦСКА.