Огромен скандал разтърси Англия! Селекционерът на трите лъва върти далавери с пишман бизнесмени (ВИДЕО)

галерия:

Новият селекционер на английския национален отбор Сам Алърдайс набъхрзо успя да се забърка в сериозен скандал. Големия Сам ще си навлече доста неприятности, след като британският вестник "Daily Telegraph" направи ужасяващи разкрития за него.

Главоболята на Сам докара скрита камера от журналисти под прикритие, представящи се за бизнесмени от Близкия изток. Сам сгази лука във Футболната Асоцияция (ФА), като им обяснява, че е възможно да "заобиколиш" забраната на ФА футболисти да бъдат притежавани от външни компании.

Правилото на ФА е от 2008 година, но Алърдайс обяснява, че има правилните хора и дори познава агенти, които постоянно го правят. "Може да го заобиколиш все още. Имам предвид, че очевидно големите пари са тук", казва той.

Големия Сам продължава да обяснява за врътката на своите "клиенти". Той набързо им пуска оферта - те да му платят 400 хиляди паунда, за да им даде съвет как да заобиколят правилата за трансфери. Той дори изразява готовност да пътува до Сингапур и Хонг Конг четири пъти в годината, за да говори с бизнесмените, представляващи компания, искаща да купува футболисти.

4160954

ФА поиска всички записи от изданието и ще започне разследване на случилото се, а самият Алърдайс засега не е коментирал скандала.

Компании да притежават правата на футболисти бе забранено изцяло от ФИФА.

ВИЖТЕ КАК ГОЛЕМИЯ САМ УРЕЖДА СДЕЛКАТА