Лацио иска звезда на Лудогорец

Италианският гранд Лацио проявява засилен интерес към една от големите звезди в състава на Лудогорец – нападателя Джонатан Кафу. Информацията дойде лично от агента на футболиста, който е говорил пред бразилска медия, а "Кориере дело спорт" препечата историята.

25-годишният бразилец привлече доста погледи с невероятните голове, които вкара по пътя към групите на Шампионската лига. Тъмнокожият техничар наказа на два пъти Цървена звезда, а също така отбеляза и попадението за 1:1 при гостуването на Базел в първия мач от група А на турнира.

По думите на неговия агент Кафу много скоро може да се озове в Серия А, а това означава, че Лацио не е далеч от предприемане на конкретни действия. „Вярно е, Лацио от доста време проявява интерес“, каза представителят на Кафу. „Досега предпочитахме да не разгласяваме това, понеже Кафу играеше много силно, а Лудогорец има само една цел – да спечели титлата в България. Оценяваме вниманието на Лацио, но първо ще търсим съгласието на Лудогорец, който беше клубът, отворил вратите на европейския футбол пред Джонатан и позволил му да се докаже на международно ниво“, каза още той.